Voedselverspilling

Door middel van samenwerkingen met zowel de Voedselbank als Too Good To Go proberen wij voedselverspilling zoveel mogelijk tegen te gaan.

 

To Good to Go - Bakkerij BosgoedToo Good To Go

Omdat we het zonde vinden om ons lekkere eten wat is overgebleven aan het einde van de dag weg te moeten gooien, zijn we de samenwerking aangegaan met Too Good To Go. Dit is een app waarmee je (overtollig) eten tegen een gereduceerde prijs kunt kopen. Je bestelt en betaalt via de app en haalt de zogenaamde ‘Magic Box’ op de aangegeven tijd op. De inhoud van de box is altijd een verassing en per dag verschillend (afhankelijk van wat er over is).

 

Hiermee willen we voorkomen dat ons lekkere eten in de vuilnisbak terecht komt en een bijdrage leveren aan een duurzamere samenleving. Samen met jou en met Too Good To Go willen we voedselverspilling verminderen. Help je mee?

 

Download hier de gratis app:
Link iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/too-good-to-go/id1060683933
Link Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.tgtg&hl=nl

 

Voedselbank - Bakkerij BosgoedSamenwerking met de Voedselbank

Onze producten die nog geschikt zijn voor consumptie, maar die wij niet meer kunnen verkopen in de winkel doneren wij aan de Voedselbank. De Voedselbank zorgt voor een samenstelling van voedselpakketten voor de mensen die in financiële problemen zijn geraakt.

 

Op deze manier draagt Bakkerij Bosgoed bij aan het tegengaan van voedseloverschotten, aan het bestrijden van armoede en het minder belasten van het milieu.