Geschenken

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Wij hebben diverse mogelijkheden.

 

Smul- of seizoenspakketten

In de winkel hebben wij leuke pakketten klaarstaan voor verschillende gelegenheden. Een verjaardag, visite, jubileum, geboorte, relatiegeschenk of zo maar… Uiteraard kunnen we een pakket samenstellen die geheel aan uw wensen voldoet. Vraag gerust in de winkel naar de diverse mogelijkheden.

 

 

Ontbijtpakket

Wilt u iemand verrassen of heeft u iets te vieren? Bestel bij ons een compleet ontbijtpakket voorzien van bijvoorbeeld verse broodjes, vleeswaren en kaas, fruit, zuivel en dranken. Vraag in onze winkel aan de medewerkers naar de mogelijkheden en stel geheel naar eigen wens uw ontbijtpakket samen.

 

 

Krentenbrood

Ons welbekende rijkelijk gevulde krentenbrood met onder andere krenten, rozijnen, sucade en een fruitmix. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Extra leuk om weg te geven verpakt in een cadeaupapiertje. Ook mogelijk met een tekst van botercrème, opgemaakt op een houten plank.

 

Chocolade

Leuk om cadeau te geven, maar ook heerlijk om zelf op te eten. We hebben een wisselend basisassortiment in de winkel met onder andere chocolade, bonbons, chocolade in de vorm van een getal en chocoladeplakken met opschrift. We denken graag met u mee en op bestelling kan er altijd wat gemaakt worden.

 

 

Sara of Abraham (van boterkoek of krentenbrood)

Speciaal voor de 50-jarige, lekker om te krijgen en leuk om te geven. Het bekende rijk gevulde krentenbrood of een boterkoek gevuld met amandelspijs, in de vorm van en opgemaakt als Abraham of Sara.

 

 

Geboortebeschuit (doorsnee ca. 40 centimeter)

Bij de geboorte van een nieuw kindje mag een beschuit met muisjes niet ontbreken. Maar wist u dat wij speciale ‘geboortebeschuit’ maken met een doorsnede van maar liefst 40 centimeter? Een mooi geschenk bij een geboorte, maar ook leuk om als kersverse ouder te trakteren. Tevens ook erg leuk voor andere gelegenheden.

 

 

Foto- of logotaart

Door middel van een fototaart kunt u een feestelijke gelegenheid een bijzonder aspect geven. Wat dacht u van een taart met uw bedrijfslogo? Of een taart met een foto van de jarige? Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om hier voor u een tekst aan toe te voegen.

 

 

Cijfertaarten

Een heerlijke slagroomtaart in de vorm van een cijfer. Feestelijk gedecoreerd en speciaal voor een jubileum, mijlpaal of verjaardag. Met keuze uit de cijfers van 0 tot en met 9, maar ook mogelijk om de cijfers te combineren! Tevens kan er ook een tekst toegevoegd worden.

 

 

Cadeaubon

Bent u op zoek naar een cadeau voor iemand? Een cadeaubon zal altijd in de smaak vallen. Vraag gerust aan een van onze medewerkers in de winkel naar de mogelijkheden. U kunt de waarde zelf bepalen en de bon is onbeperkt geldig.