Image

Trakteren is het leukste wat er is. Zeker wanneer je iets lekkers van Bakkerij Bosgoed presenteert. Onze bakkers maken er altijd iets bijzonders van. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook tongstrelend lekker.

 

Gevulde koekenBekroonde gevulde koeken - Bakkerij Bosgoed

Onze gevulde koeken zijn in 2019 bekroond tot de lekkerste gevulde koek van Nederland. Met zorg en aandacht gemaakt van boterdeeg met amandelspijs en afgewerkt met amandelen. Ook verkrijgbaar in een kleinere variant!

 

 

 

 

Slagroomtaart

De vierkante slagroomtaart van Bakkerij Bosgoed is in de wijde omgeving bekend. Onze banketbakkers nemen alleen genoegen met de allerhoogste kwaliteit grondstoffen waaronder de beste hagelwitte en volromige slagroom. En ja, dat proef je!

 

 

 

Saucijzenbroodjes Bakkerij Bosgoed HeetenSaucijzenbroodjes

Wij maken dagelijks verse saucijzenbroodjes volgens het oude familierecept. Wij gebruiken hiervoor het lekkere gehakt van slagerij Maurits, wat vervolgens door onze bakkers heerlijk gekruid en verwerkt wordt. Zo ontstaat een goed gevulde snack die zowel koud als warm met smaak gegeten wordt.

 

 

 

Vruchtenbrood Bakkerij BosgoedVruchtenbrood

Iedere dag is het een feestdag wanneer een van onze gevulde vruchtenbroden op tafel komt. Wat dacht u van ons beroemde rijk gevulde krentenbrood? Uniek zijn ook de vruchtenbroden in de vorm van Sara of Abraham die wij speciaal maken voor mensen die 50 jaar worden.

 

 

 

Bakkersbeschuit Bakkerij Bosgoed HeetenBakkersbeschuit

Als een van de weinige ambachtelijke bakkers maken wij nog steeds onze eigen bakkersbeschuiten. Naast de bekende variant naturel hebben wij ook een meergranensoort in ons assortiment. Met een klein beetje jam of hagelslag een ware traktatie bij iedere maaltijd.

 

 

 

Geboortebeschuit Bakkerij Bosgoed HeetenGeboortebeschuit

Bij de geboorte van een nieuw kindje mag een beschuit met muisjes niet ontbreken. Maar wist u dat wij speciale ‘geboortebeschuit’ maken met een doorsnede van maar liefst 40 centimeter? Een mooi geschenk bij een geboorte, maar ook leuk om als kersverse ouder te trakteren.