• 14 okt 1e prijs gevuld speculaas

    YES!! We hebben de 1e prijs van Overijssel in de categorie gevuld speculaas gewonnen, bij de jaarlijkse keuring van Beko Coöperatie. We zijn super trots op ons bakkersteam. Vanaf nu verkrijgbaar bij ons in de winkel. Kom gerust eens langs!...

  • 18 mrt Pasen

    Het is vanaf nu mogelijk om voor de Pasen onze bestellijst in te vullen. Vul de lijst in en lever het uiterlijk dinsdag 30 maart in. De paasbestelling kunt u zaterdag 3 april bij ons afhalen. Bij inlevering van de lijst stemmen we de afhaaltijd met u...

  • 09 dec Feestdagen

    Onze openingstijden tijdens de feestdagen: Maandag 21 t/m woensdag 23 december:       van 8.00 tot 18.00 uur Donderdag 24 december:                                    van 8.00 tot 17.00 uur Maandag 28 t/m woensdag 30 december:...

  • 25 aug Recept van de week

    Recept van de week   Rood fruit-­broodcake   Een cake gemaakt van brood? Dat smaakt goed!   Ingrediënten: 600 gram (diepvries) gemengd rood fruit 100 gram witte basterdsuiker 10 sneetjes oud witbrood of maïsbrood slagroom of Griekse...

  • 11 aug Recept van de week

    Recept van de week   Broodwraps   Heerlijk op vakantie of een dag naar buiten! Of neem mee voor onderweg!   Ingrediënten: 1 sneetje volkoren vloerbrood 1 eetlepel 20+ smeerkaas Enkele blaadjes rucola of veldsla 20 g worteljulienne &nb...

  • 28 jul Recept van de week

    Recept van de week Knapperige broodtorentjes   Lekkere knapperige broodtorentjes uit de oven!   Ingrediënten: 4 sneetjes oud witbrood 4 eieren 100 g geraspte jong belegen kaas 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt 2 eetlepels platte peterselie...

  • 14 jul Recept van de week

    Recept van de week Kaneelvingers Om je vingers bij af te likken!   Ingrediënten Voor 4 personen. 2 sneetjes rozijnenbrood 1 ei 1 eetlepel suiker ½ eetlepel kaneel 125 ml melk 15 gram boter   Bereidingswijze Snijd de sneetjes brood elk in ...

  • 23 jun Recept van de week

    Broodsushi  Ingrediënten: 4 nori vellen, circa 15×20 cm 100 gram verse zalm 1 lente-ui 8 witte boterhammen zonder korst 50 ml sojasaus 2 el mayonaise 1 tube wasabi-pasta 1 sushimatje   Bereidingswijze Leg een vel nori op een sushimatje me...

  • 02 jun Recept van de week

    Broodcroutons   Heb je brood over? Gooi het niet weg, maar maak er lekkere broodcroutons van!   Ingrediënten: half gesneden witbrood of maïsbrood 4 teentjes knoflook olijfolie en zeezout   Bereidingswijze Het geheim van de ultieme cr...

  • 19 mei Recept van de week

    Broodpizza met ham Met een heerlijk brood van ons kun je thuis gemakkelijk een heerlijke lunch of diner maken!   Ingrediënten: Voor 4 personen 4 sneetjes bruinbrood 100 ml tomaatstukjes uit blik 2 eetlepels olijfolie eetlepel paprikapoeder 2 th...

  • 05 mei Recept van de week

    Waldkorn crostini garnaal Ingrediënten 1 persoon 2         sneetjes Waldkorn® 1         trostomaat 100 g Noordzee garnalen 4         blaadjes basilicum 1 tl      hot pepper sauce 1/2     teen knoflook 1 el     o...

  • 01 mei Bevrijdingsdag

              5 mei vieren we 75 jaar vrijheid. We zijn die dag de hele dag geopend van 8.00 tot 18.00 uur.   We hebben ons hele assortiment en op verzoek van velen ?????? lekkernijen!   Wil je er zeker van zijn dat je ...

  • 22 apr Koningsdag

    Wij zijn op Koningsdag geopend van 8.00 tot 13.00 uur.   Zoals u van ons gewend bent hebben wij weer heerlijk oranje gebak, oranje tompouce, soes en slagroomcake.   Tevens hebben we een smakelijk assortiment van harde broodjes, zachte bolle...

  • 21 apr Tip van de week!

    Taart snijden De belangrijkste tip om goed een taart te kunnen snijden, is het beschikken over een goed scherp kartelmes. Het is van belang dat het mes groot genoeg is om in een vloeiende beweging de punten te kunnen snijden. Maar naast het scherpe m...

  • 14 apr Recept van de week

    Wentelteefjes Oud brood over? Probeer eens ons nieuwe recept van de week, overheerlijke wentelteefjes!   Ingrediënten: 4 sneetjes brood 1 ei 200 ml melk snuf kaneel 4 eetlepels suiker boter of margarine   Bereiding: Doe de melk in een diep...